Team

INDEA werd opgericht op initiatief van Willy Somers en Valérie de Groote. Beiden hebben een ruime ervaring als energie-expert.

 

Willy Somers

Willy Somers was jaren actief in lucht- en waterbehandeling en stoomproductie. Met zijn bedrijf AAS (Advies & Acquisitie Somers) was hij één van de eersten die zich volledig focuste op energieconsulting in Vlaanderen. Binnen INDEA treedt hij op als Senior expert. De industrie en constructeurs doen regelmatig beroep op zijn expertise op het gebied van stoom- en warmtekrachtinstallaties en restwarmterecuperatie. Complexe projecten zijn voor hem steeds weer een uitdaging. Vanuit zijn brede sectoroverschrijdende kennis is hij in staat vernieuwende en creatieve oplossingen voor te stellen.

Contacteer Willy Somers via e-mail of +32 496 / 28 78 40

 

Valérie de Groote

Valérie de Groote behaalde, na een opleiding tot industrieel ingenieur, een Master in milieuwetenschappen en -technologieën. Binnen INDEA volgt ze de energiegerelateerde wetgeving op en is ze als externe energiedeskundige betrokken bij energieoptimalisatiestudies voor de industrie en haalbaarheidsstudies rond decentrale energieproductie (WKK, biomassa).

Contacteer Valérie de Groote via e-mail of +32 479 / 239 009